SID - PKZ d.d. - Revizijski pregled infrastrukture IT (2012)

Naročnik je po prenovi strojne, komunikacijske in mrežne opreme ter prevzemu velik dela vzdrževalnih storitev te opreme od zunanjih izvajalcev nase želel preveriti, da vpeljani organizacijski postopki, tehnične in fizične kontrole zagotavljajo ustrezen nivo varovanja v smislu zagotavljanja celovitosti, zaupnosti in razpoložljivosti podatkov.

Za naročnika smo izvedli revizijski pregled, v katerem smo pregledali organizacijske in tehnične postopke s področja fizičnega varovanja, varovanja omrežja in strežnikov. Postopki zagotavljanja varovanja na nivoju strežnikov so zajemali fizične strežnike, virtualizacijski nivo, operacijske sisteme SLES in Windows ter Lotus Domino.

Pregled je bil izveden v skladu s Hierarhijo pravil revidiranja informacijskih sistemov, ki jo je izdal Slovenski inštitut za revizijo. Po končanem pregledu smo naročniku v pisnem revizijskem poročilu predstavili ugotovljeno stanje, odgovorili na njegova vprašanja in priporočili izboljšave.

SID - PKZ d.d. - Revizijski pregled infrastrukture IT (2012)

Spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se z vašim privoljenjem ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Na tej spletni strani uporabljamo piškotke, ki beležijo statistko obiskov spletne strani. Podatki, ki jih beležimo, niso osebni podatki in iz njih ni mogoče ugotoviti identitete naprave, iz katere dostopate do strani. S klikom na gumb "Se strinjam" izjavljate, da se strinjate z namestitvijo naših piškotkov. V kolikor se z namestitvijo ne strinjate, vas prosimo, da stran zapustite. Obvestilo o piškotkih.